Logga in 
Utrustning Camping Stugor Vandrarhem Guide Resor Konservator 
 
 

Löftaåns FVO
Lillesjön dagskort175kr
Dagskort

Löftaån dagskort60kr
Timkort (24 timmar)

Regler
Du måste kunna visa upp ditt fiskekort i mobiltelefonen eller printa ut den.

Det är upp till var och en att se till att sjön är tillgänglig för fiske exempelvis under vinterperioden november - maj månad som kan medföra att sjön fryser till. Det är inte vanligt att alla bryggor är upptagna men skulle det vara så kan man även fiska från land. Det är först på plats som gäller. Återbetalning av fiskekort på grund av is eller upptagna bryggor görs ej.
KortinfoDet är samma kort som gäller för både vuxna och barn/ungdom.
Fiskekort via internet När man köper fiskekort och har genomfört betalning med Visa eller Mastercard genereras en kortnyckel som motsvarar ett fiskekort. Denna kortnyckel är knuten till det personnummer och personnamn ni angav för respektive kort. Kortnyckeln måste man notera och bära med sig när man fiskar.

Vid kontroll av fiskekort uppvisar ni er kortnyckel tillsammans med giltig id-handling. Fiskevakten kan då kontrollera att er kortnyckel finns registrerad på Fiska.se och till vilket personnummer. Ha därför alltid kortnyckeln med er.

Vissa fiskevårdsföreningar kräver dock att man skriver ut sitt fiskekort i sin helhet och tar det med sig (läs i sektionen Regler). Det kan man göra antingen vi det mail man får vid kortköp eller via Min sida/Fiskekort.


[Gör till startsida] [Lägg till i favoriter]

Tipsa någon om denna sida
Mottagarens epost

Mitt namn

Min epost
Meddelande

Följande länk bifogas i meddelandet: http://www.fiska.se/fiskekort/?P=SelectKort&FvoID=3659

 
wf